Wat klanten zeggen

Karina de Vries


★★★★★

Ik had op marktplaats een hele mooie kast gezien, die niet in de auto paste. Via meubelsbezorgen.nl kon ik de kast tóch kopen. Ik heb verschillende partijen een offerte gevraagd en de prijzen waren zo hoog dat ik de kast kon vergeten. Tot ik de offerte van meubelsbezorgen.nl kreeg. Toen was het wél mogelijk dus gauw afspraak gemaakt. Werd bang dat alles tóch níet doorging omdat de mensen waar de kast opgehaald moest worden verhinderd waren op tijdstip afhalen. Maar gelukkig geen nood Meubelsbezorgen.nl heeft gewoon zijn route wat aangepast om alsnog perfect op tijd te zijn met de kast. De chauffeur had de 2e hands kast ook netjes ingepakt. Ben iemand met een uitgesproken mening en zou ook 0 sterren geven als iets niet goed is. Maar als het goed is en afspraak op laatste moment door mij veranderde en het alsnog goed komt dan verdien je je sterren Mark dubbel en dwars!!! Ik kan dit bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen die een meubel transporteur zoekt.
-
Karina de Vries


★★★★★

Met veel plezier gebruik gemaakt van Meubels bezorgen. Snel, deskundig en niet duur. Absolute aanrader
-
Iwan


★★★★★

Mark Majoor is zeer klantgericht. Zowel de levering als de plaatsing is top. Hij neemt verpakkingsmaterialen en oude meubelen direct mee. Een aanrader om hem in te schakelen. Wij zullen in ieder geval bij elke vervoersklus direct bellen. Succes met je bedrijf.
-
Toine van de Goolberg

Toine Aarts


★★★★★

Ik kan iedereen van harte aanraden om Meubels Bezorgen.nl in te schakelen voor het bezorgen van meubels en verhuizingen super service!!!!!!!!!!!!!
-
Toine Aarts


★★★★★

Fijn bedrijf met steeds erg goed contact.woensdag bellen voor eventuele bezorging,en vrijdag al kunnen.dat is fijn,erg snelle service en precies volgens afspraak netjes op tijd.niks op aan te merken,vriendelijke man die ook netjes al het verpakkingsmateriaal mee neemt voor je.
-
Consuela


★★★★★

Wat een service! Om 18.00 uur gebeld met Mark of hij op korte termijn een bank kon ophalen bij een meubelbedrijf in Nijmegen. Geen probleem dus, Mark past zijn route wel even aan en dezelfde avond om 20.00 uur staat de bank al in het huis. Hij heeft zelfs nog even gebeld om de tijd door te geven. We dachten dat we zelf moesten helpen maar ook dat was niet nodig. De bank werd keurig op de plek gezet met behulp van een ook al zo vriendelijke Mike!
-
Diana Senden


★★★★★

Mark wat een service! We zijn enorm tevreden met je bezorging van onze fauteuils. Zullen je zeker aanbevelen bij vrienden, kennissen en familie! Nogmaals dank.
-
Geer en Thea Noij


★★★★★

Voor de eerste x gebruik gemaakt van Meubelsbezorgen en zeer tevreden. Er wordt regelmatig contact gehouden met de klant en afspraken worden via de mal bevestigd. Wanneer om wat voor reden dan ook de bezorging iets wat te laat is wordt er direct contact opgenomen. Zeer tevreden dus en zeker voor een volgende x om gebruik van te maken.
-
M.Danner


★★★★★

Vandaag met spoed op zoek naar een bezorger, Meubelsbezorgen.nl was meteen beschikbaar en flexibel daarnaast ook zeer vriendelijke bezorger en goede service bovendien ook nog betaalbaar. Top!
-
Mike


★★★★★

Voor onze verhuizing hadden we extra hulp nodig. Met meubelsbezorgen.nl konden we dat snel regelen! Prima service! Als we ooit weer gaan verhuizen kiezen we weer voor dit bedrijf!
-
Monja


★★★★★

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de service die mark aanbied. En service is het zeker! Hem op dinsdagavond gebeld en hij kon meteen de volgende dag om onze boxspring op te halen en bij ons af te leveren. Mark is ontzettend aardig en betrouwbaar! Een echte aanrader!!
-
Nico


★★★★★

Dank voor de goede service Mark
-
P. Hendriks

nl_NLDutch