Meubels ophalen

MEUBELS OPHALEN

Heeft u meubels die u niet meer kunt gebruiken of wilt u verhuizen naar een ander adres? Dan halen wij uw meubels voor u op. Eventueel kunnen wij uw meubels demonteren op uw adres.

Verhuizing

Gaat u verhuizen en passen al uw meubels niet in uw eigen auto? Dat is vervelend! Wij denken graag met u mee om uw verhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen.
Wij halen uw meubels op waar u wil en zorgen ervoor dat deze veilig (en eventueel gemonteerd) op uw nieuwe adres komen te staan.

Meubels afvoeren

Heeft u meubels die u niet meer kunt gebruiken en die moeten worden afgevoerd naar de stort? Ook dat doen wij voor u. Wij halen alles bij u op en zorgen dat uw meubels bij de stort komen.
Ook als wij meubels bij u komen afleveren, kunnen wij oude meubels meenemen zodat u dat niet zelf hoeft te doen.

7 dagen per week

Wij staan altijd voor u klaar.

Wilt u graag op zondag verhuizen en heeft u daar onze hulp bij nodig? Dat is geen probleem! Wij staan elke dag van de week voor u klaar.

Uitstekende service

Met ruim 10 jaar ervaring.

Vriendelijk personeel met ruim 10 jaar ervaring weet precies wat u wil. Heeft u speciale wensen? Vertel ze ons, dan houden we daar graag rekening mee.

Ook spoedtransport

Binnen 24 uur geregeld.

U wilt uw meubels graag morgen op een ander adres hebben, maar krijgt het vervoer niet rond. Bel ons! Wij zorgen dat het voor elkaar komt.

Wij gaan pas weg als u helemaal tevreden bent.

Neem dan gerust contact op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Niet elke bezorging is hetzelfde. Misschien heeft u speciale wensen of vragen aan ons. Voordat u een offerte aanvraagt, kunt u even checken of hetgeen u wil mogelijk is bij Meubelsbezorgen.nl.
    Totaal gewicht (kg) van het meubel(s) is ongeveer

    nl_NLDutch