Meubels monteren

MEUBELS MONTEREN

Een nieuw meubel wilt u natuurlijk zo snel mogelijk in elkaar hebben staan. Zodat u er volop van kunt genieten. Meubelsbezorgen.nl zorgt niet alleen voor de bezorging van uw meubel, maar kan uw meubel ook monteren op de plek waar u het hebben wil.

Monteren van uw kast

Heeft u een grote kast die u niet in uw eentje in elkaar krijgt? Laat het ons weten, zodat wij met genoeg mankracht komen om de kast voor u in elkaar te zetten.

Monteren van uw bank

Niets is zo vervelend dan het ontbreken van een bank in uw huis. Tv kijken vanaf een eetkamerstoel is echt minder fijn dan vanaf een bank. Krijgt u uw bank in uw eentje niet in elkaar omdat deze veel te zwaar en te groot is? Laat het ons weten, zodat wij erop rekenen om uw bank niet alleen te bezorgen, maar ook elkaar te zetten.

Monteren van uw bed

Een nieuw bed. Daar kunt u weken naar uitkijken. Als de dag daar is en uw nieuwe bed wordt bezorgd, kunt u er nog niet in slapen omdat het niet in elkaar is gezet.
Geen probleem voor de mannen van Meubelsbezorgen.nl. Als u laat weten dat uw bed ook even in elkaar gezet moet worden, regelen wij dat voor u.

7 dagen per week

Wij staan altijd voor u klaar.

Wilt u graag op zondag verhuizen en heeft u daar onze hulp bij nodig? Dat is geen probleem! Wij staan elke dag van de week voor u klaar.

Uitstekende service

Met ruim 10 jaar ervaring.

Vriendelijk personeel met ruim 10 jaar ervaring weet precies wat u wil. Heeft u speciale wensen? Vertel ze ons, dan houden we daar graag rekening mee.

Ook spoedstransport

Binnen 24 uur geregeld.

U wilt uw meubels graag morgen op een ander adres hebben, maar krijgt het vervoer niet rond. Bel ons! Wij zorgen dat het voor elkaar komt.

Wij bezorgen uw meubels én zetten het voor u in elkaar:

Zo gevraagd, zo geregeld.

Neem gerust contact op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Niet elke bezorging is hetzelfde. Misschien heeft u speciale wensen of vragen aan ons. Voordat u een offerte aanvraagt, kunt u even checken of hetgeen u wil mogelijk is bij Meubelsbezorgen.nl.
    Totaal gewicht (kg) van het meubel(s) is ongeveer

    nl_NLDutch