Meubels bezorgen

MEUBELS BEZORGEN

Uw meubels bij u thuis laten bezorgen? Vanaf de winkel of een ander adres? Wij halen uw meubel op en bezorgen het netjes en snel bij u thuis.

(Online) aankoop

Als u een (online) aankoop doet, denkt u niet altijd na over het vervoeren van uw meubel. Niet elke (online) winkel heeft de service om uw meubel bij u thuis te laten bezorgen.
Als u snel wil genieten van uw nieuwe meubel, zijn wij uw partner. Wij halen uw meubel op en bezorgen het bij u thuis.

Monteren

Wij monteren uw meubels graag bij u thuis. U heeft geen gedoe met de montage en hoeft geen extra mankracht in te huren. Uw meubel staat na de bezorging gemonteerd op zijn plek (ook als dat bij u op zolder is).

Bezorging door het raam

Niet alle meubels kunnen bezorgd worden via de deur en trap. Wij regelen alle materialen die nodig zijn om uw meubel op de juiste plek in uw huis te krijgen. Moet het pakket door het raam? Dan regelen wij dat voor u.

7 dagen per week

Wij staan altijd voor u klaar.

Wilt u graag op zondag verhuizen en heeft u daar onze hulp bij nodig? Dat is geen probleem! Wij staan elke dag van de week voor u klaar.

Uitstekende service

Met ruim 10 jaar ervaring.

Vriendelijk personeel met ruim 10 jaar ervaring weet precies wat u wil. Heeft u speciale wensen? Vertel ze ons, dan houden we daar graag rekening mee.

Ook spoedtransport

Binnen 24 uur geregeld.

U wilt uw meubels graag morgen op een ander adres hebben, maar krijgt het vervoer niet rond. Bel ons! Wij zorgen dat het voor elkaar komt.

Wij bezorgen uw meubels snel, netjes en veilig op uw adres.

Neem gerust contact op.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Niet elke bezorging is hetzelfde. Misschien heeft u speciale wensen of vragen aan ons. Voordat u een offerte aanvraagt, kunt u even checken of hetgeen u wil mogelijk is bij Meubelsbezorgen.nl.
    Totaal gewicht (kg) van het meubel(s) is ongeveer

    nl_NLDutch